Dropshipping

Dropshipping


Wat is dropshipping?
Dropshipping wordt steeds populairder bij ondernemers in de e-commerce branche. Je hebt een webwinkel en verkoopt producten via jouw website. Doordat je de bestelling direct vanuit de leverancier naar de klant laat sturen hoef je als ondernemer geen voorraad aan te houden. Als ondernemer zorg je er dus alleen voor dat de consument producten via jouw website kan kopen en ben jij als ondernemer ook het aanspreekpunt voor de klant.

Je kan hierdoor geld besparen omdat je zelf geen voorraad hoeft aan te houden en je hebt geen mankracht nodig om de bestellingen te versturen.


Hulp nodig bij:

Boekhouding
Ook bij dropshipping moet je voldoen aan de regels van de belastingdienst. Bij dropshipping zijn de btw regels vaak net iets ingewikkelder. Doordat wij ervaring hebben op het gebied van dropshipping kunnen wij u perfect helpen met het bijhouden van de administratie, het doen van de aangifte btw en de inkomstenbelasting. Dus wil je zonder zorgen je dropshipping administratie uit handen geven? Of alleen advies over de btw regels? Neem dan gerust contact met ons op!


Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn een heel belangrijk aspect bij het houden van een webshop. Wil je zeker zijn dat jouw algemene voorwaarden voldoen aan alle eisen? Laat ons ze dan voor u schrijven!