Verandering

Yep! En dat is maar goed ook. 🤷 Het zou maar saai zijn als alles hetzelfde bleef.

Soms is verandering alleen wel onhandig en zelfs “gevaarlijk”. Je kan door een verandering in de wet zomaar ineens een boete ontvangen voor iets wat je voorheen altijd precies zo deed. In de belastingwetgeving is een verandering van de wet niet ongebruikelijk!

Tip: De meeste ondernemers hebben geen tijd om alle wetswijzigingen bij te houden. Sluit je dus aan bij een community die dat voor jou doet! Heb je een boekhouder? Dan houd die de veranderingen voor je in de gaten.

Wij gaan dit in de toekomst ook publiceren op onze website. Voor nu zijn er verschillende andere websites/communities die de veranderingen in de wetgeving bijhouden en delen. Heb je een handige website of community gevonden? Help je mede ondernemer en laat een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *