Over ons

Over Ons


Waar wij voor staan:


  • De klant echt kennen
  • Een directe lijn naar alle antwoorden op uw financiële en fiscale vragen
  • Zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent
  • Actuele, van invloed zijnde informatie verspreiden zodat u weet wat er speelt, wat u kan verwachten en hoe u kunt handelen. Geen verrassingen achteraf.
  • Do what YOU love, laat de financiële zaken aan ons over!


Onze klanten ontvangen een nieuwsbrief met actuele feiten.

Heeft een verandering gevolgen (voordelig of nadelig) voor uw onderneming? Dan nemen wij persoonlijk contact met u op en bespreken we de mogelijkheden.


Ik ben Marsha Koeiman en al mijn hele werkbare leven, werk ik in de financiële administratie. Daarnaast weet ik graag zoveel mogelijk over alle facetten binnen een onderneming. Dat ik de opleiding Bedrijfseconomie ben gaan doen was dan ook een logische keuze.


Met Lanvy Administratie en Advies wil ik laten zien dat een boekhouder niet iemand is met een stoffig grijs jasje die zeurt over de bonnetjes, maar juist een balancerend wiel in uw onderneming, een onmisbare wind (en af en toe zeur ik over bonnetjes).


Klanten en ex-collega’s met wie ik heb samengewerkt zeggen dat de samenwerking met mij altijd fijn is, ik graag meedenk en altijd voor ze klaar sta. Dat is ook wie ik wil zijn en met Lanvy wil uitstralen.


Lanvy werkt nauw samen met een ervaren fiscalist. Deze samenwerking is belangrijk, omdat wij u zo kunnen garanderen van een gedegen en actueel advies op financieel en fiscaal gebied.


Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een persoonlijke offerte of wat algemene informatie. Hopelijk tot snel!